Nowości
Przypinka Genshin Impact Mona
Przypinka Genshin Impact Mona
4,00 zł
szt.
Kubek Genshin Impact 1
Kubek Genshin Impact 1
14,99 zł
szt.
Kubek Genshin Impact 2
Kubek Genshin Impact 2
14,99 zł
szt.
Bestsellery
Długopis BT21 BTS
Długopis BT21 BTS
10,00 zł
Przypinka Danganronpa Monokuma
Przypinka Danganronpa Monokuma
4,00 zł
szt.
Długopis Panda
Długopis Panda
6,00 zł
Zakładka BTS
Zakładka BTS
3,00 zł
szt.
Worek Shingeki no Kyojin
Worek Shingeki no Kyojin
30,00 zł
szt.
Maska Naruto Akatsuki
Maska Naruto Akatsuki
22,90 zł
szt.
Przypinka Haikyu!! Karasuno
Przypinka Haikyu!! Karasuno
4,00 zł
szt.
Ołówek automatyczny Kotek
Ołówek automatyczny Kotek
6,00 zł
Długopis Kaktus
Długopis Kaktus
5,00 zł
szt.
Danganronpa Monokuma Plecak
Danganronpa Monokuma Plecak
90,00 zł
szt.
Worek Boku no Hero Academia UA
Worek Boku no Hero Academia UA
30,00 zł
szt.
Przypinka Bungou Stray Dogs Dazai
Przypinka Bungou Stray Dogs Dazai
4,00 zł
szt.
Długopis BTS love yourself
Długopis BTS love yourself
8,00 zł
Przypinka Yin Yang Koty
Przypinka Yin Yang Koty
4,00 zł
szt.
Zakładka Kamisama Hajimemashita
Zakładka Kamisama Hajimemashita
3,00 zł
szt.
Długopis Gejsza
Długopis Gejsza
4,00 zł
Pytania i odpowiedzi

Najczęściej zadawane nam pytania:

1. Czy jeśli nie ma gadżetów w jakiejś serii to znaczy, że nie będzie ich w ogóle?

Odpowiedź: Nie. Ciągle dodajemy jakieś nowości. Jeśli czegoś nie ma to znaczy, że albo czeka w kolejce do dodania na stronę, albo nie ma wystarczającego zainteresowania, albo nie znamy tej serii/zespołu, ale bardzo chętnie poznamy. Śmiało piszcie do nas czym bylibyście zainteresowani.

 

2. Jak najlepiej się z wami skontaktować?

Odpowiedź: Najlepiej będzie napisać do na e-mail. Skrzynka jest sprawdzana jest co chwilę, będziemy mieć też czas na spokojnie znaleźć odpowiedź na pytanie. Telefon nie zawsze jesteśmy w stanie odebrać, a nawet jeśli odbierzemy niekoniecznie będziemy akurat przy komputerze, żeby sprawdzić to o co będziecie nas pytać. Poza tym telefonu nie odbierzemy o późnych godzinach, a mailowo lub na czacie możecie dostać odpowiedź nawet bardzo późno. 

3. Czy czat online naprawdę jest online?

Odpowiedź: Tak. Nawet po godzinach pracy, jeśli ktoś z naszej ekipy siedzi przy komputerze ma włączony czat w razie gdyby ktoś miał jakieś pytania. Nie dostałeś natychmiastowej odpowiedzi na czacie? Daj nam 5 minut. Być może właśnie obsługujemy inną osobę, albo odeszliśmy na chwilę od komputera, żeby sprawdzić coś na magazynie. Czasem po zadaniu pytania od razu się rozłączacie, a my martwimy się, że nie mogliśmy pomóc :( prosimy też nie zadawać nam pytań typu ile jest 2+2. Po drugiej stronie na prawdę jest człowiek nie automat ;)

 

4. Czy wysyłacie paczki za granicę?

Odpowiedź: Tak! Wysyłaliśmy już paczki na Węgry, do Niemiec i do Szwajcarii. Jeśli mieszkasz za granicą i chciałbyś otrzymać paczkę do swojego kraju napisz do nas. Cenę takiej przesyłki ustalamy indywidualnie. Zależy ona od kraju docelowego, wagi oraz wielkości. Nie martw się, przesyłki zagraniczne wcale nie są o wiele droższe od tych krajowych.

5. Czy macie sklep stacjonarny?

Odpowiedź: Nie. Stacjonarnie nasze stoisko można spotkać na konwentach. O tym na jakim konwencie będziemy informujemy na naszym fanpage'u na Facebooku. Poza tym czasem ktoś z naszej ekipy pojawia się prywatnie na jakimś konwencie lub koncercie (o czym też informujemy). Wtedy taka osoba może umówić się z Wami i przekazać Wam zamówienie jeśli nie jest zbyt duże i ciężkie. 

6. Czy mogę odebrać moją paczkę w Krakowie?

Odpowiedź: Nasza główna siedziba i produkcja jest w Jarosławiu. W Krakowie mamy tylko malutki magazyn przy mieszkaniu. Jeśli chcecie przyjechać i sami odebrać zamówienie nie ma problemu. Musicie tylko napisać do nas wcześniej i się umówić. Tak jak pisaliśmy w odpowiedzi wyżej - to nie jest sklep stacjonarny. W Krakowie możecie odebrać głównie przypinki, magnesy, zakładki, obroże itp. Rzeczy z nadrukami musimy najpierw dowieźć z Jarosławia, więc czasem trzeba będzie dość długo poczekać. 

7. Czy sponsorujecie jakieś kpopowe/mangowe wydarzenia? Czy jako organizatorki możemy prosić was o reklamowanie wydarzenia/zniżki dla uczestników/nagrody?

Odpowiedź: Zawsze bardzo chętnie angażujemy się w różne wydarzenia. Sponsorowaliśmy już m.in zlot fanów Stray Kids w Warszawie. Śmiało do nas piszcie! Na pewno się dogadamy ;)

8. Czy mogę zamówić gadżet z własną grafiką?

Odpowiedź: Raczej tak. Wszystko zależy od rozmiarów/kolorów/jakości grafiki. Napisz, zobaczymy co da się zrobić. Taki gadżet będzie trochę droższy od zwykłego. Wycena indywidualna w zależności od nakładu pracy potrzebnego do przygotowania Twojej grafiki. Nie będziesz mieć również możliwości zwrotu takiego gadżetu, ponieważ będzie to produkt personalizowany. Takich produktów nie wysyłamy za pobraniem!

9. Czy możecie dopisać na kubku/na plecach koszulki moje imię?

Odpowiedź: Pewnie! Jeśli chodzi o kubki poprosimy cię o wybór koloru, czcionki, miejsca umiejscowienia imienia. Przy koszulkach/bluzach problemem mogą być nadruki holograficzne, srebrne i tęczowe. Tak jak w powyższym pytaniu taki gadżet będzie droższy i z powodu personalizacji, nie będzie można go zwrócić ani nie wyślemy go za pobraniem.

10. Czy realizujecie zamówienia hurtowe nie związane z tematyką waszego sklepu?

Odpowiedź: Oczywiście! Wycena indywidualna, czas realizacji zależny od ilości (może być dłuższy jeśli nie będziemy mieć na stanie tylu sztuk) Robiliśmy już duże ilości przypinek i magnesów dla fundacji pomagającej dzieciom (sprawdź na naszym Facebooku), worki dla klubu sztuk walki, imienne koszulki dla kelnerek restauracji i torby dla firmy sprzątającej. 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl